avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informatii datorii persoana decedata - cum le pot ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informatii datorii persoana decedata - cum le pot obtine ?

Buna ziua,
Cum pot afla ce datorii la banci sau alte institutii financiare a avut o persoana decedata ? Este vorba despre un unchi decedat recent, despre care vecinii spun ca ar fi avut imprumuturi la banci, desi nu am gasit inca nimic in acest sens.
Pot apela si la cei de la biroul de credit ? Mentionez ca nu s-a facut inca succesiunea si nu am certificat de mostenitor. In cazul in care exista restante, dupa cat timp vor veni notificari / scrisori la adresa defunctului. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: 0vidiu83 , utilizator 21:57, 26 Noiembrie 2018
Greu de crezut ca o sa primiti informatii fara a justifica eventualul interes printr-un certificat de mostenitor.Cautati in actele defunctului alte solutii nu prea vad.
Multumesc ! ... o sa ma mai informez si o sa astept eventuale notificari pe adresa la care avea domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate afla daca s-a intocmit certificatul de succesiune din alta parte decat de la cei care au participat direct la succesiune?!! ninapreda ninapreda Iata care este povestea. Tatal meu a decedat in anul 2000. Cativa ani mai tarziu au decedat bunicii paterni. In urma buncilor au ramas in viata 3 copii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum doi ani, socrul meu a decedat in urma unui accident ... fratilaionutadrian fratilaionutadrian Buna ziua, Acum doi ani, socrul meu a decedat in urma unui accident rutier. In momentul de fata, dosarul este inca in custodia Politiei Rutiere, la stadiul ... (vezi toată discuția)
Succesiune ormenisan alina ormenisan alina Bunica mei au decedat in 2009 si 1990. Au detinut o casa si terenuri in judetul Mures. Au avut 3 copii (tatal meu a decedat in 2005) iar unul a locuit cu ... (vezi toată discuția)