avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Buna ziua
Va rog sa mi spuneti daca mai pot sa cer partajul bunurilor dupa divort ,deoarece fostul sot a decedat la cativa ani dupa divort.
Cel mai recent răspuns: geoserban , utilizator 17:57, 22 Noiembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți in contradictoriu cu moștenitorii.
Va multumesc!
Se poate cere partajul,dupa sucesiune?(Impreuna cu fostul sot( decedat)avem 2 copii si apartamentul a fost achitat cu credit de la CEC , fostul sot platind un avans,apoi dupa un an,ne am casatorit si am platit impreuna ratele pt apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ioanabarbu ioanabarbu Sunt la a doua casatorie. Am cumparat inainte de a doua casatorie un apartament cu credit bancar, cu avans platit la vanzator. Acum platesc ratele pentru ... (vezi toată discuția)
Mostenire - succesiune k27lau k27lau In anul 2007, eram casatorit si am achizitionat impreuna cu fosta sotie un apartament prin credit ipotecat. In anul 2011, am divortat, de comun acord, nu am ... (vezi toată discuția)
Succesiune - ce drept are sotul supravietuitor ? lexxy5 lexxy5 Buna seara , Am o intrebare , Ce cota parte are sotul supravietuitor la succesiune, Mama a decedat de curand , iar tata vrea sa ma lase fara ... (vezi toată discuția)