avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am lucrat 3 ani si nu am avut concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am lucrat 3 ani si nu am avut concediu de odihna

pot recupera banii pe concediu de odihna?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:00, 13 Noiembrie 2009
Cand parasiti compania puteti depune o cerere sa vi se plateasca zilele de CO neefectuat..
Eu va recomand sa le efectuati, totusi, daca puteti.
am parasit deja firma dar nu au vrut sa imi plateasca concediu
Ati depus cerere in scris?
Trebuie sa depuneti aceasta cerere si sa aveti un numar de inregistrare.
O faceti in dublu exemplar si unul il pastrati dvs.
Daca nu vi se plateste suma cuvenita, ii puteti da in judecata. Nu se platesc taxe pentru aceste litigii de munca.
Succes!
1. Se pare ca, de buna voie, angajatorul nu va va plati banii.
2. Dati in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca prin acordul partilor mihapink mihapink Buna ziua, Acum patru zile, am depus la conducerea unitatii o cerere de incetare a contractului de munca prin acordul partilor. As avea cateva ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la plata concediului de odihna in cazul demisiei? Catalina Dodenciu Catalina Dodenciu Buna ziua.M-am angajat pe data de 4 mai 2009 si recent pe data de 18 august 2009 mi-am dat demisia, deoarece singurul salariu pe care l-am luat a fost cel din ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului de odihna Marius201390 Marius201390 Buna ziua! Am lucrat la o firma timp de 8 luni iar cand am plecat din firma mi-am facut cere de incetare a C.I.M. conform art 55 lit. b si am cerut si ... (vezi toată discuția)