avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dosar penal - conflict vecin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dosar penal - conflict vecin

In urma unor discutii mai vechi cu vecinii de palier ( tata si fiu ) persoane cu probleme de comportament ( fiul ameninta mereu ca isi da foc si da foc la casa ca este terororist si are probleme psihice.) si mari consumatori de alcool am avut un conflict in martie 2017 .

Conflictul a inceput cu cel batran pentru ca venind de la dentist cu cel mic nu l am salutat pe holul blocului pe cel batran care a inceput sa injure . Am intrat in casa fiind cu cel mic ( 8 ani) moment in care cel batran a inceput sa dea cu picioarele in usa ( a distrus usa …Sunt urme si acum ) Am apelat 112 si am solicitat un echipaj – dupa 1h a venit un echipaj dar nu a facut nimic altceva decat sa il bage in casa si NU L A AMENDAT .

Seara cand a venit acasa sotul meu la un moment dat a iesit sa fumeze ( avand copil mic si eu fiind nefumatoare nu accept sa se fumeze in casa - toti cei care ne viziteaza fumeaza pe scara blocului si acest fapt este stiut de toti locatarii ) atunci fiul celui batran a iesit pe hol si a inceput sa discute /amenintand si injurand cu sotul meu , am iesit si i am spus sotului meu sa il lase sa vb singur si sa intre in casa ca nu are cu cine sa vb moment in care a iesit si cel batran suparat nevoie mare ca am chemat mai devreme politia. Sotul meu a vrut sa intre in casa pentru ca cei 2 incepusera sa ameninte,sa injure si avansau amenintator catre el desi acesta se afla in pragul usii acestia injurau si amenintau . La un moment dat batranu l -a lovit cu pumnul pe al meu in fata ( Dumnezeu a facut ca al meu sa nu il loveasca inapoi ca acum probabil era in puscarie ) insa l a lovit tot cu pumnul pe fiul acestuia ( IN USA CASEI FIIND CU UN PICIOR IN CASA SI UNUL IN AFARA ACESTEIA - SUNT CAMERE DAR CAND AM CERUT FILMAREA MI S A SPUS CA NU AU INREGISTRAT NIMIC PTR CA PERSOANELE S-AU MISCAT PREA REPEDE) cum Dumnezeu sa se miste prea repede si de ce nu a intregistrat momentul in care cei doi au iesit si avansat catre al meu ?!

Lovindu-l cu pumnul pe fiul celui batrand i a spart ochelarii - Ne-am speriat foarte tare si am chemat DIN NOU TOT NOI politia care a venit si i -a dus la spital pe amandoi fiul si sotul meu iar eu si batranul am mers la politie unde am dat declaratii .

Sotul si fiul celui batran au dat si ei in aceeasi seara declaratii si atat .. In 2017 sotul meu a mai fost chemat de cateva ori la politie pentru declaratii ) cel "vatamat" nu a avut decat 3 zile de ingrijiri si nu a avut nevoie de spitalizare sau tratamente speciale insa si a scos certificat inml . Am declarat si eu si am cerut sa fiu martor pentru ca eram de fata cand s a derulat totul am dat cateva declaratii si atat . La un moment dat ne am trezit ca de la politie ni se sugereaza sa ii dam 2500 lei fiului ca sa isi retraga plangerea ceea ce nu e ok deloc ptr ca nu noi am pornit totul si in plus daca era amendat de prima oara poate se termina totul acolo nu se ajungea la aceasta situatie .

Acum in 2018 am fost sunati si ni s a spus ca sotul are calitatea de inculpat si ca procurorul a hotarat sa se judece cazul sau asa ceva ??

Ce este de facut avand in vedere datele problemei, apelurile noastre la 112 si faptul ca sotul meu este un om linistit care a ajuns in aceasta situatie urata din cauza unor oameni certati cu legea si cu mari probleme ..

LA CE SA NE ASTEPTAM CE VA URMA?

Va multumesc pentru rabdare si raspunsuri !
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
brokenangel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 19:51, 23 Noiembrie 2018
Doamnă, în modul cel mai sincer , angajaţi-vă un avocat penalist cât mai urgent.Sunt mai multe nereguli în ceea ce povestiţi.În primul rând, faptul că soţul dvs. e inculpat nu se anunţă telefonic, trebuie să existe o ordonanţă a procurorului, pe care să o primiţi acasă, pe care o puteţi contesta în 20 de zile de la primire, apoi, mai există şi plângeea la camera preliminară...nu vă bazaţi că soţul e nevinovat, sunt mulţi nevinovaţi condamnaţi pe nedrept, fiincă infractorii ( ca vecinii dvs.) cunosc legile şi declară aşa cum trebuie ca să fie credibili. Posibil să fie pe o mână cu poliţistul de la judiciar sau cu procurorul.
Urgent avocat specialist în penal şi mare atenţie, avocatul să nu vă vândă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari si injurii dupa ce un vecin fuma pe casa scarii. adrian_adri adrian_adri Buna seara. Am rugamintea sa ma indrumati cu, cateva sfaturi pentru a solutiona un conflict ivit astazi cu un vecin. De cateva zile un vecin fumeaza pe casa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie andonie maria andonie maria Buna seara.Am si eu o problema si va rog daca puteti sa-mi dati cateva sfaturi sau cateva sugestii, ca nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Incident Tiann Tiann Buna! In data de 17.04.17, am ajuns acasa in jurul orei 22 si mi-am parcat masina vis a vi de bloc, (in fata blocului unde parchez eu de cateva luni de cand ... (vezi toată discuția)