avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie al doilea copil

Eu am un baietel de 2ani si 2luni sunt la lucru si primesc stimulent,la sfr. anului ar trebui sa nasc ce ar trebui sa fac pentru a beneficia de indemnizatie la cel de al2lea copil
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Tweety84 , utilizator 08:14, 23 Noiembrie 2018
Sa procedati la fel ca si cu primul copil.
Multumesc pentru nimic.
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent Maristefy 02 Maristefy 02 Dacă tatăl nu își intră în ccc in acea lună,mama beneficiază de stimulent in acea lună daca s-ar întors la servici cu 60de zileînainte să ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si din nou insarcinata! violetavio violetavio Buna seara!Violeta ma numesc si am un baietel de 1 an si 7 luni si am aflat ca sunt iar insarcinata!ideea este ca eu sunt in concediu de crestere copil,insa pe ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din ccc, stimulent de insertie user11 user11 Buna seara, Pe 3 decembrie 2011 fetita mea implineste un an. Eu beneficiez de indemnizatia de Ingrijire a copilului dupa legea veche (75% din ... (vezi toată discuția)