avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. Am o executare silita pe casa de la o suma de 14900 de lei.Spunet-mi si mie daca fac plăți esalonate,mai pot sa imi ia casa?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:13, 23 Noiembrie 2018
Luați legătura cu executorul și/sau creditorul pentru a negocia ori formulați contestație la executare dacă aveți motive și mai sunteți în termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație de la birou judecătoresc privind datorii la banca Iulia.Harry Iulia.Harry Bună ziua, am primit o Somație de la un birou judecătoresc pentru datoria de la banca, datorie care a fost deja transferată către o firma de recuperări. ... (vezi toată discuția)
Executare silita Negrea Rodica Negrea Rodica Creditul meu a fost preluat de o firma de recuperare de la care am primit in iunie 2010 o esalonare a platii, esalonare pe care am respectat-o. Azi am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita Calugar Calugar Buna ziua! Poate o societate de recuperari sa anuleze executarea silita? In ce conditii? (vezi toată discuția)