avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... vechime in munca si specialitate in cazul in care esti ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

vechime in munca si specialitate in cazul in care esti in concediu crestere copil si nu ai contract de munca valabil?

buna ziua. va rog sa ma ajutati cu urm problema: daca esti angajat cu contract pe perioada det , acesta urmeaza sa expire si tu esti insarcinata, perioada de crestere copil e considerata vechime in munca si specialitate? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 23 Noiembrie 2018
Si intr-o astfel de situatie, perioada de CCC este considerata vechime in munca si specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu perioada in care am fost in ccc Maya03 Maya03 Buna ziua, La data de 31.08.2009 mi-am terminat contractul pe perioada determinata si pentru ca eram insarcinata angajatorul nu mai mi-a prelungit contractul ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime nicolirina nicolirina Buna ziua. Am fost angajata unei institutii publice pe un concediu de crestere copil. Am intrat la randul meu in concediu de crestere copil, cu o luna inainte ... (vezi toată discuția)
Dacã am avut contract de muncã pe perioadã nedeterminatã iar acum mã voi angaja pe perioadã determinatã voi beneficia de indemnizaþie pentru ccc? Cristina293 Cristina293 Buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare: daca am avut contract de munca la o firma pe perioada nedeterminata, am lucrat 8 luni si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)