avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna seara .As vrea si eu sa-mi explicati daca se poate in cazul unui divort cu copil care este diagnosticat cu autism copilul avand permanen nevoie de mine si nu sta cu nimeni decat cu mine .Tatal este sofer pe tir la firma noastra eu sunt administrator .Problema este ca vrea sa divorteze de mine pt ca de fiecare data cand gresesc ceva zice ca sunt proasta si el nu sta cu prosti si ma jigneste foarte urat.Am suportat doar pt copil si mi frica ca ma ameninta ca mil ia.Am unde sa stau in caz de divort la mama este pensionara ma poate ajuta.Nu am pretentie la nimic si asa imi svoate ochi ca el leo fc pe toate.Doar de copil ma intereseaza sa fie linistit.Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fc cum sa procedez.Astep un raspun cat de curand posibil.Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: adina23a , utilizator 11:18, 25 Noiembrie 2018
Se poate introduce actiune in instanta pentru desfacerea casatoriei, stabilirea locuintei minorului, pensie de intretinere etc. Sotul dumneavoastra a pus in discutie retragerea dumneavoastra din societate?
buna nu a spus deocamdata nimic oricum eu nu vreau nimic da neavand serviciu pana imi gasesc ceva este o problema privind copilul este totusi cu autism nu pot sal las asa

Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pierde copilul? adina23a adina23a Buna seara situatia este sa o pot face in rezumat sotul este violent verbal in fiecare zi mai exact se intreaba de ce ma ma tine Dumnezeu pe pamant?cas proasta ... (vezi toată discuția)
Violență verbală și abuz psihic. vreau să divorțez, dar pot pierde copilul? adina23a adina23a Buna seara situatia este sa o pot face in rezumat sotul este violent verbal in fiecare zi mai exact se intreaba de ce ma ma tine Dumnezeu pe pamant?cas proasta ... (vezi toată discuția)
Divort Niusa Niusa Buna am asa o intrebare vreau sa dau la divort dar sotu ma sparie mereu ca are neamuri in judecatorie si cel mai mare judecator pe tara este neamul lui . Insa ... (vezi toată discuția)