avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident cu 2 pietoni pe zebra
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident cu 2 pietoni pe zebra

Bună. Am fost implicat într-un accident. Am lovit, din neatenție, 2 pietoni pe zebra(unul e destul de grav). 1.Care ar fi sancțiunea mea în cadrul dosarului penal?
2. Dacă mă împac amiabil, ce siguranță am ca nu depune plângere după ce îi dau banii
3.Daca ajungem în instanta, care sunt pașii premergatori
4.cat și ce asigura RCA-ul masinii
5. Care ar fi pedeapsa mea. Care ar fi pedeapsa maxima.

Multumesc
Trebuie stiut ce s-a retinut in CML si cate zile de ingrijiri medicale au persoanele vatamata.
Da, numărul de zile de îngrijiri medicale este esențial.
Este cel mai important aspect pentru a se stabili exact răspunderea dvs.
Este însă de rau situatia dvs. si pe plan civil fiind vorba de un accident pe zebră.
Ati pus grav în pericol circulația rutieră.
Vedeți că este foarte importanta prima declarație.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ce înseamnă "grav". Care ar fi pedeapsa maximă dacă cele 2 victime ar avea fiecare 60 zile CML

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, numărul de zile de îngrijiri medicale este esențial.
Este cel mai important aspect pentru a se stabili exact răspunderea dvs.
Este însă de rau situatia dvs. si pe plan civil fiind vorba de un accident pe zebră.
Ati pus grav în pericol circulația rutieră.
Vedeți că este foarte importanta prima declarație.

Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
Alex3101, utilizator
Trebuie sa aiba peste 90 de zile de ingrijiri medicale pentru atragerea raspunderii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton gabriel_gavrila gabriel_gavrila Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton buna ziua! in urma cu cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni, o persoana care era ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima pe trecerea de pietoni silviuloghin silviuloghin Salut, Am fost implicat intr`un accident rutier cu victima... accidentul s-a produs in apropierea unei intersectii semaforizate.. ma deplasam cu o viteza de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)