avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La cate zile de libere mai am dreptul pe luna in curs ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La cate zile de libere mai am dreptul pe luna in curs ?

In luna noiembrie am avut 5 zile de C O si 5 zile de C M. Deci am lipsit 2 saptamani. Tinand cont ca am 8 libere pe luna la cate mai am dreptul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 24 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In luna noiembrie sunt 9 zile libere ... 8 de repaus saptamanal si una de sarbatoare legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare si ore lucrate in timpul de repaus saptamanal olf olf Buna ziua, Va rog sami spuneti cum trebuie retribuite orele suplimentare lucrate in zilele normale de lucru , adica peste cele 8 ore/zi , 5 zile/ saptamana, ... (vezi toată discuția)
Lucrul in zile de repaus saptamanal si sarbatori legale ContSters431711 ContSters431711 Buna ziua, In saptamana 29.05.2017 – 04.06.2017 am lucrat consecutive 7 zile. Compania pentru care lucrez nu plateste ore suplimentare, acestea fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am si eu o intrebare referitoare la graficul de lucru ... Merisescu Merisescu Buna ziua . Am si eu o intrebare referitoare la graficul de lucru pentru servciul de paza - permanent . Exemplu : pentru luna noiembrie 2021 graficul pentru ... (vezi toată discuția)