avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata contributii la stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata contributii la stat

Buna, cum pot afla daca imi sunt virate contributiile in mod corect la stat?Eu Angajatorul nu mi-a marit salariul brut, de la angajare, dar sustine ca plateste in plus fata de ce e scris pe fluturas. E posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 26 Noiembrie 2018
Daca v-a spus ca v-a platit contributiile salariatului mai mari decat cele din fluturas, v-a pacalit, ca sa nu zic altfel. Angajatorul, pe langa contributiile retinute de la salariati pe statul de salarii, mai are si obligatia de a plati si contributia asiguratorie de munca, dar aceasta este obligatia exclusiva a angajatorului.
Buna, eu ma refeream dupa noua lege in care se zice ca angajatii ar trebui sa suporte o parte din contributii....si am inteles ca pentru asta ar fii trebuit sa mi se mareasca brutul ca sa plateasca tot firma.
Nu era obligatoriu sa va mareasca brutul , mai ales in sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas Univ Univ Buna ziua, Imi puteti spune, va rog in procente care este contributia angajatorului la stat pentru CAS, ASS, si partea de SOMAJ? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a platit contributiile sociale, somaj, etc. UDREA ADRIAN UDREA ADRIAN Buna ziua, Am lucrat in cadrul Romtelecom, timp de 21 ani neintrerupti, pana la data de 31 mai 2008, cand am fost disponibilizat. Incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ziua liberă acordată pentru vaccinarea anticovid ... Wollfe Wollfe Bună ziua. Ziua liberă acordată pentru vaccinarea anticovid de cine este suportată (în cazul societăților private), de stat sau de societate? Vă ... (vezi toată discuția)