Bună seara, recent am aflat Intr o ședință că asociația a primit somație de plată a unei amenzi, primita de ceva vreme , administratoarea pretinde că nu a știut nimic, deși e puțin probabil, președinta a murit recent de cancer și se aruncă totul în carca ei, că e mai ușor, din ianuarie și administratoarea vrea sa renunțe deși nu este ales nimeni că președinte, și nici nu se va găsi din cauza neregulilor lăsate în urmă
Nici unul din proprietari nu este de acord cu plata, din moment ce nu au fost înștiințați de la început de nimic
Ce responsabilități aveau administratorul dacă știa de incapacitatea președintelui,?
Cine este responsabil de neaducerea la cunoștință proprietarilor a amenzilor pt fațada clădirii ?
Eu cred ca membrii asociației ar trebui să apeleze la avocați independenți care sa nu reprezinte asociația.
Avocații asociației sunt ai conducerii.
Eu ma refer la avocați independenți care sa nu apere conducerea.
Adică să aveți 2 avocați diferiți.
Sfatul meu este sa fie mai bine plătit avocatul membrilor decat cel al asociatie deoarece tot voi il platiti dar macar va apăra drepturile si interesele.
Prin adunarea generală puteti face asa ceva pe banii voștri...
Doar daca vreti si ati inteles ce am zis...
Avocatul vostru poate manipula si conduce conducerea asociației.
Adică să conduceți voi si nu unii aiurea...
1-Chiar daca presedintele de asociatie nu isi poate exercita atributiile,responsabilitatile acestuia pot fi preluate provizoriu de catre unul dintre membrii comitetului executiv
2-Daca asociatia de proprietari a fost sanctionata corespondenta de la autoritate a fost comunicata pe adresa asociatiei de proprietari si nu la domiciliul presedintelui de asociatie
3-Administratorul de imobil este simplu angajat al asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii dispuse de catre presedinte si comitetul executiv
Administratorul de imobil nu detine autoritatea si competenta sa dispuna de la sine putere executarea de lucrari sau plati fara acordul echipei manageriale
Adresa de corespondenta a administrației este aceiași cu cea personala a președintelui, aducerea la cunoștință membrilor consiliului , proprietari nu s a realizat despre avertismente pre amenda, amenda,neplata amenda decât când nu mai era nimic de făcut.Asociatia are doar 8 familii.Din ce știu eu președintele are obligația de a repara, consolida inclusiv fațada sau macar să propună asta...