avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare dupa hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare dupa hotarare judecatoreasca

Buna, dragi colegi!
Am si eu o problema .. in cazul in care am dat afara un salariat , acesta ma da in judeacta si castiga, cum il voi reincadra? ..in baza hot jud anulez decizia de incetare si ii pastreaz acelasi cim avut anterior deciziei de incetare si cum ii operez in cartea de munca?
Va multumesc pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: shimmer , utilizator 11:22, 15 Aprilie 2006
In carnetul de munca vei scrie de la coloana 3 la coloana 7 : Anulat decizia nr.../.......... de la pozitia nr..........., de desfacere a contractului de munca conform hotararii judecatoresti nr. emisa de catre Tribunalul.....
si se continua inregistrarile in carnetul de munca , doarece salariatul isi reia atributiile pe care le avea anterior, in baza aceluiasi contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum functioneaza? ContSters74449 ContSters74449 Buna seara, In cazul unui angajat concediat abuziv, care a contestat decizia de restructurare a postului, cerand repunerea pe post si plata ... (vezi toată discuția)
Concedierea pentru necorespundere profesionala sonea sonea buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti: exista vreun ghid in care se gasesc exemple concrete de completare in cartile de munca? am intampinat de curand ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea unui salariat concediat nelegal corinaolaneanu corinaolaneanu Cum se face scriptic reintegrarea unui salariat care are decizie de repunere in functie, plata salarii... Mentionez ca suntem personal bugetar contractual. Se ... (vezi toată discuția)