avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pensie alimentara

Bună ziua am o nelămurire de curând am primit sentința de divort și fostul trebuie sa plătească pe 5 luni din urma de când trebuie sa înceapă sa plătească de la primirea sentintei
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:23, 26 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Poate sa inceapa sa plateasca de oricand.
Daca refuza, dupa ramanerea definitiva si legalizarea sentintei va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)
Executare silita horenciuc valentina horenciuc valentina Sunt administrator la o asociatie de proprietari.Am dat in judecata un rau platnic si am obtinut sentinta civila unde acesta este obligat la plata datoriei. In ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Popescu100 Popescu100 Am fost casatorita iar in urma casatoriei a rezultat un copil, la procesul de divort care s-a incheiat prin acord in data de 30.04.2018, fostul sot a fost de ... (vezi toată discuția)