avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot primi detalii dintr-o ancheta in desfasurare,avand in vedere ca sunt ruda de gradul I?
Tatal meu a murit intr-un accident rutier. Indreptandu-se spre casa pe bicicleta, a fost izbit, spun izbit pentru ca altfel nu avea cum sa fie accident mortal. De la o cazatura in sant nu se rupea cadrul bicicletei si nu murea pe loc (hemoragie interna si .......). Politia doreste sa musamalizeze accidentul si sa inchida dosarul pe motivul - vina e a mortului; si a cazut, nu a fost izbit.
Nu au inchis inca dosarul pentru ca am angajat un avocat.
Conform carei legi, articol se poate sau nu oferi detalii din ancheta familiei. Daca legea nu permite sa fie oferite familiei, se poate sa fie transmise avocatului?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2018
Evghenia1, utilizator

Alte discuții în legătură

Mă deplasam cu bicicleta între două localități unde limita ... cezarhtn cezarhtn Mă deplasam cu bicicleta între două localități unde limita de viteză era de 70 km la oră. M am asigurat că nu vine nimic din spate în oglinda ... (vezi toată discuția)
este adevarat ca fiind incorecta aceasta procedura a avocatului ? HQM HQM Sintetizez cat mai pe scurt cazul, care cred eu este o musamalizare de cea mai joasa speta: accident cu victima pe autoruta in zona ... (vezi toată discuția)
dosar penal de cercetare accident rutier soldat cu moartea unei persoane ilil ilil Buna ziua in data de 4 octombrie 2009, nepoata mea de 23 de ani a murit in urma unui accident rutier, la volan se afla un prieten al victimei, iar ... (vezi toată discuția)