avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comfirmare renuntare urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comfirmare renuntare urmarire penala

Am primit o citatie la tribunalul militar Bucuresti pentru comfirmarea urmaririi penale. Imi trebuie avocat?!
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 21:28, 13 Decembrie 2018
Doar o singura infatisare mi-ar trebuii. Parchetul a trimis catre locul meu de munca incetarea urmaririi penale plus pedeapsa propusa. Dar tot odata si citatie pt mn sa ma prezint pt comfirmarea neinceperii urmaririi penale. Nu stiu ce sa fac. Sa fac tot possibilul sa-mi pun un avocat sau sa merg singur. Pana la urma este doar de comfirmare. Este vorba de un caz de alcool la volan. Prima proba de 0.70mg si a doua de 0.55mg. Am asteptat pana acum recalcularea si am primit aceasta comfirmare
V-am explicat care sunt riscurile.
Cititi si discutia asta pentru a intelege riscurile.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Buna seara. Nu mi-a trebuit avocat. A durat 10 secunde. Va multumesc
Colegul nu se referea ca ar dura mult, confirmarile dureaza, de regula, 10 secunde. Era verba despre solutia pe care o va da instanta, ca e posibil sa nu confirme solicitarea parchetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool fara vreun raspuns ciolpi ciolpi Va supun atentiei un caz, nu stiu daca neaparat deosebit. De sarbatorile Floriilor unui coleg de-al meu i-a fost retinut permisul de conducere pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan , rog niste sfaturi!!!! daniel_croitoru daniel_croitoru In primul rand multumesc din nou celor care ami vor raspunde si mie la urmatoarea intrebare, la sfarsitul lui septembrie trebuie sa plec in strainatate, si am ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in fals a unui act ContSters101001 ContSters101001 Buna Ziua, Cine ar putea sa ma lamureasca la cateva intrebari! Problema este urmatoarea: tatal meu a cumparat un apart 2 cam. de la concubina unui prieten ... (vezi toată discuția)