avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere pct.lucru anaf
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere pct.lucru anaf

Dupa depunerea dosarului la o.n.r.c.pt.radiere pct.lucru ,avand casa de marcat,se mai pot emite bonuri fiscale sau facturi catre persoane fizice ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:29, 26 Noiembrie 2018
Nu pentru ca o aveati fiscalizata doar pentru acel punct de lucru de la acea adresa. O puteti folosi in alt punct de lucru dar trebuie sa urmati iar procedura ,a finante. Acum cu dovada radierii punctului de lucru trebuie s-o scoateti si de la finante.
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare casa de marcat andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este intr-un alt oras, iar punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat inregistrata ambulant...? ContSters271762 ContSters271762 Buna ziua, am o casa de marcat inregistrata pt vanzari ambulant, intrebarea mea este ca daca la punctul de lucru al firmei prestez servicii de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la o firmă ce produce mobilier la comanda GEBO GEBO Bună ziua! Am înființat o firmă ce produce mobilier la comanda și aș dori să știu dacă pot emite factura și chitanta către persoane fizice, fără a ... (vezi toată discuția)