avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... secretul corespondentei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

secretul corespondentei

In cadrul unui dosar penal sunt citata ca martor in faza de ancheta a politiei. Politistul desi nu mi-a luat nici o declaratie vrea sa ii dau niste e- mailuri trimise mie de catre o persoana fizica, eu avand un mail pe societate.Este legal ?
Daca sunt temeiuri ca e-mailurile respective ar putea constitui mijloc de proba in cauza respectiva si dvs nu le predati de buna voie, poate dispune ridicarea silita.
Multumesc frumos! Nu ar trebui sa-mi faca o notificare scrisa?
Asa ar trebui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate? oltul oltul un prieten bun al meu au inselat mai multe persoane......trimitand e-mailuri..a fost prins,a recunoscut fapta..problema este ca e-mailurile au trimis de la ... (vezi toată discuția)
Probe in dosar oltul oltul prietenul meu a fost retinut 24 de ore dp ce a primit o interdictie de a nu parasi localitatea....telefonul sau a fost confiscat iar politista si procurorul a ... (vezi toată discuția)
Bună. am fost contactată de un polițist pe fb privind la o ... georgiana92 georgiana92 Bună. Am fost contactată de un polițist pe fb privind la o plângere pe numele meu. Cu persoana respectivă nu am discutat niciodată, îi o plângere ... (vezi toată discuția)