avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract de garanție imobiliara nesemnata de toate ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contract de garanție imobiliara nesemnata de toate părțile contractuale

Bună ziua. As dori sa știu.. Ce pot face dacă s-a încheiat un contract de garanție imobiliara la notar public pe care apar toate semnăturile părților(cu 2 debitori care fiind eu și sotia) eu nu am putut restitui creditul respectiv și s-a deschis un dosar de executare silita. Am primit un exemplar după contractul respectiv pe care este specificat de către BEJ X ca este conform cu originalul dar pe acest contract nu mai apare semnătura mea decât a soției mele. Ce putem cere? Eu as dori și o copie legalizata după contractul respectiv(pe care apare doar semnătura soției) .. Cum pot sa cer asta? Menționez faptul ca la notar în momentul încheierii contractului nu am primit niciun exemplar în original după contractul de garanție imobiliara decât după contractul de împrumut pe care recunosc ca l-am semnat.. Dar nu-mi amintesc ca eu sa fi semnat contract de garanție imobiliara și este foarte ciudat ca nu mi s-a dat niciun exemplar în momentul încheierii contactului.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:50, 28 Noiembrie 2018
Cam ce ar fi ciudat? Stia notarul ca dvs veti lua un imprumut de la banca, pe care ulterior nu-l veti achita? Sau a complotat banca cu notarul si v-au impiedicat sa rambursati datoria? Sau ce anume este ciudat?

Care este obiectul acestei discutii mai precis? Daca faptul ca nu va amintiti ca ati semnat o hartie va scuteste de datorie sau ce doriti? Nu se intelege intrebarea dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil de imprumut zebelyna zebelyna In urma cu 3 ani am facut un imprumut la banca in valoare de 3300 euro,acesti bani ia-m imprumutat unei persoane pentru a construi o anexa(bucatarie+etaj) la ... (vezi toată discuția)
Datorie briciu_80 briciu_80 Buna ziua.As dori sa ma ajutati cu un sfat. Tatal meu a decedat acum un an in urma. Dupa decesul sau a venit la mine o persoana care mi-a spus ca tatal meu ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar nesemnat de directorul bancii ionmircea ionmircea Contractat credit ipotecar, contractul de credit fiind incheiat in doua exemplare(unul pentru banca, celalalt pentru imprumutat). Pe exemplarul imprumutatului ... (vezi toată discuția)