avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Unde pot vedea cat mai am de plata la oprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Unde pot vedea cat mai am de plata la oprire

salut ! Am avut un credit . Nu l-am platit , acum am poprire pe salariu , o perioada ia oprit și soției mele , As dori să știu unde pot vedea cat mai am de plata . Daca au scăzut și banii care i-au oprit soției.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: DoinitaPana , utilizator 14:58, 27 Noiembrie 2018
Puteti vedea cat mai aveti de plata la institutia de unde vi s-a pus poprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot vedea cat mai am de plata la oprire Noid201x Noid201x salut ! Am avut un credit . Nu l-am platit , acum am poprire pe salariu , o perioada ia oprit și soției mele , As dori să știu unde pot vedea cat mai am de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu nitamarian nitamarian am avut un credit la o cooperativa de credit care intre timp sa transformat in banca,ne avand bani sa platesc ratele la timp mi s a facut poprire pe salariu am ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- poprire salariu alzheimer alzheimer Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:sotul meu a facut un credit,avandul pe tatal sau coplatitor,in urma cu aprox 9 ani,noi nefiind ... (vezi toată discuția)