avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Unde pot vedea cat mai am de plata la oprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Unde pot vedea cat mai am de plata la oprire

salut ! Am avut un credit . Nu l-am platit , acum am poprire pe salariu , o perioada ia oprit și soției mele , As dori să știu unde pot vedea cat mai am de plata . Daca au scăzut și banii care i-au oprit soției.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 14:18, 27 Noiembrie 2018
Buna ziua.
Puteti merge la executorul judecatoresc prin care vi s-a infiintat poprirea. Sunt sanse sa fiti mai rapid informat decat la banca.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot vedea cat mai am de plata la oprire Noid201x Noid201x salut ! Am avut un credit . Nu l-am platit , acum am poprire pe salariu , o perioada ia oprit și soției mele , As dori să știu unde pot vedea cat mai am de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu nevirata de angajator in contul bej mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Pe data de 05,01,2016 mi s-a infiintat o poprire pe o treime din salariu pe suma de 4697,43 RON . pe data de 04.02.2016 mi s-a infiintat o alta poprire de 1536 ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi si pensia alimentara cristi.a cristi.a Buna ziua, Am primit aviz de executare (trei avize de exectutare) pentru datorii la banci. Sunte reale si le recunosc. Totodata sunt obligat prin hotarare ... (vezi toată discuția)