Am cumparat in urma cu o luna o masina de la un domn care,spune el,ca a cumparat-o pentru sotia lui dar o vinde deoarece dansa nu se poate obisnui cu automata.Nu am crezut povestea dar verificand masina in reprezentanta si constatand faptul ca are tot istoricul la bmw,fiind destul de incurcat cu programul de la job,intr-o seara am mers si am cumparat-o (am testat-o doar la rulare si mi s-a parut oarecum in regula,exceptand geometria rotilor,motiv pentru care,am crezut eu ca este cam zgomotoasa.Ei bine,de aici incepe povestea.Am ajuns cu ea acasa si am observat ca o janta este foarte incinsa.A doua zi repede cu ea la service.Discuri spate schimbate,etrieri,placute si pistonas,2500lei.Masina tot nu era ok dar eu cu gandul la zgomotul de la roti,am spus ca totul se ca schimba dupa ce-i pun gumele de iarna.Le-am schimbat,am echilibrat rotile,am verificat sa nu fie ovale,am facut geometria,2900lei toata afacere.Plec fericit de la service crezand ca totul o sa fie ok de acum.Ei bine,acum devine cu adevarat grav.Zgomotul de rulare a disparut insa am inceput sa aud altul pe care inainte,cel mai probabil,nu-l auzeam din cauza celuilalt zgomot.Merg frumos cu masina la un partener bmw pentru o diagnoza completa (imi asum parte din vina deoarece asa ar fi trebuit sa fac acest lucru de la bun inceput,inainte sa o cumpar dar...nu am facut-o,acum sa vad daca mai pot face ceva). Constatare service:
-diferential fata dus
-cateva capacele,simeringuri,doua flanse cardan si alte chestii mai marunte
-zgomot din cutia de transfer
-zgomot distributie
-recomandare schimbare ulei in cutia de viteze
Deviz 5.000Euro.
Masina nu are decat 137.000 de km dar cred ca a fost intretinuta foarte prost. Iar eu de cand am cumparat-o,am facut aproximativ 700km cu ea,este absolut imposibil sa o fi distrus in halul asta eu.
Domnul este o persoana publica,raspunde la telefon doar ca spune ca el nu stia de asemenea defectiuni.
Considerati ca-l pot trage la raspundere in vreun fel?
Va multumesc anticipat!