Buna seara. Am o curiozitate legata de relatia cu o persoana aflata in proces de divort. Am o relatie cu aceasta persoana care are si un copil din aceasta casatorie pe cale sa se anuleze. Al doilea termen este undeva la inceputul lui decembrie. Intrebarea mea este: exista vreo posibilitate cat de mica ca copilul sa-i fie incredintat tatalui daca i se face cunoscut judecatorului faptul ca exista o relatie intre mine si mama? Avocatul viitorului fost sot,poate sa speculeze acest lucru astfel incat copilul sa-i fie incredintat tatalui? Precizez ca,am cunoscut-o pe mama,dupa ce aceasta a intentat proces de divort si de vreo doua saptamani locuim in aceiasi casa,casa care-i apartine.Multumesc anticipat pentru raspuns.
De mai multi ani instanțele romane nu iau in seama asa ceva.
Mama sa se concentreze pe lucrurile esențiale din proces dar bineinteles ca va trebui să dea si lămuriri daca ii este atacată moralitatea.
Copilul are 2 ani si cateva luni. Din ce am citit,avand in vedere si faptul ca mama nu are probleme de ordin financiar si are un loc de munca stabil,instanta v-a incredinta copilul mamei.
Divort
redalina1
Buna seara
Sunt casatorita de 3 ani si am un baietel de 2 ani jum
Sotul meu este o prrsosna cate are mai multe femei si din acest motiv nu mai doresc sa ... (vezi toată discuția)