avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatie un timpul desfasurarii procesului de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatie un timpul desfasurarii procesului de divort

Buna seara. Am o curiozitate legata de relatia cu o persoana aflata in proces de divort. Am o relatie cu aceasta persoana care are si un copil din aceasta casatorie pe cale sa se anuleze. Al doilea termen este undeva la inceputul lui decembrie. Intrebarea mea este: exista vreo posibilitate cat de mica ca copilul sa-i fie incredintat tatalui daca i se face cunoscut judecatorului faptul ca exista o relatie intre mine si mama? Avocatul viitorului fost sot,poate sa speculeze acest lucru astfel incat copilul sa-i fie incredintat tatalui? Precizez ca,am cunoscut-o pe mama,dupa ce aceasta a intentat proces de divort si de vreo doua saptamani locuim in aceiasi casa,casa care-i apartine.Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: xzibit , utilizator 08:34, 28 Noiembrie 2018
De mai multi ani instanțele romane nu iau in seama asa ceva.
Mama sa se concentreze pe lucrurile esențiale din proces dar bineinteles ca va trebui să dea si lămuriri daca ii este atacată moralitatea.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
In principiu nu, depinde insa de copil, cati ani are? e importanta are 5 sau 15 ani?
Copilul are 2 ani si cateva luni. Din ce am citit,avand in vedere si faptul ca mama nu are probleme de ordin financiar si are un loc de munca stabil,instanta v-a incredinta copilul mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort redalina1 redalina1 Buna seara Sunt casatorita de 3 ani si am un baietel de 2 ani jum Sotul meu este o prrsosna cate are mai multe femei si din acest motiv nu mai doresc sa ... (vezi toată discuția)
Proces divort-custodie copil minor atu_targoviste atu_targoviste Voi detalia , cu rugamintea sa-mi dati cateva sfaturi. Cazul in speta este al unei rude. Dintr-o casnicie de 7 ani , a rezultat un minor , crescut , educat de ... (vezi toată discuția)
Custodie minor oferita tatalui macaroana macaroana Va rog sa-mi spuneti cum poate obtine custodia minorului ( minorul are 2 ani) tatal acestuia in cazul urmator: - mama a amenintat verbal de mai multe ori ... (vezi toată discuția)