avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare suspecta de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare suspecta de proprietate

Se poate intabula o casa pe o persoana decedata de 3 ani?Am intabulat casa tatalui in anul 1998 deoarece sunt singurul lui copil,nu am stiut ca are nume identic cu bunicul fiindca parintii mei fiind divortati de cand aveam eu 2 ani,eu am fost crescuta de bunica materna.Bunicul patern era decedat din 1995 si profitand de coincidenta de nume,s-a apelat la notar si s-a facut succesiune de fapt dupa casa tatalui care este si acum in viata aflat intr-un centru medical pentru boli psihice grave,avand interdictie judecatoreasca,eu fiind tutore legal.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
adymih_2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 09:28, 29 Noiembrie 2018
Solicitati in instanta anularea respectivelor acte facute de notar, aratand aceste motive.
Ati putea sa faceti si plangere penala impotriva celor care au profitat de aceasta coincidenta in urma careia s-au facut respectivele acte.
Multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra.
Cu placere! Sa va fie de folos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reușesc să întabulez un schimb de proprietate, ce mă sfătuiți? adymih_2009 adymih_2009 Buna ziua!Tatal meu este fara discernamant(interzis judecatoresc) in prezent intr-un centru medical suferind de o forma de schizofrenie paranoica forma ... (vezi toată discuția)
Succesiune zflorentina zflorentina Buna ziua, am nevioe de un sfat in legatura cu o succesiune. Lucrurile stau astfel: bunicul din parte tatalui meu a plecat cu actele casei in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte casa? Gabi92 Gabi92 Parintii tatalui meu au o casa. Dupa moartea bunicii mele s-a facut succesiunea intre cei 3 frati si bunicul (doar pe partea bunicii s-a facut succesiunea in ... (vezi toată discuția)