avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel pensie întreținere majorare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel pensie întreținere majorare

L-am dat în judecată pe parat pentru majorarea pensiei de întreținere a minorului Sa respins deoarece ultimele două luni a dat echivalent cu minimul pe economie El numai este angajat.Posibilitatea ar exista să muncească în străinătate .Că nui prima data vine merge.Nu stiu exact în care tara se afla.Pot sa fac apel sa cer pârâtul sasi declare venitul real din străinătate?Odată a fost găsit prin alt dosar de ministerul justiției de cooperare internațională dar a părăsit Anglia.Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:52, 28 Noiembrie 2018
Nu aveti cum sa il obligati pe el sa declare ,sau sunteti in masura sa indicati locul de munca,macar tara unde lucreaza pt a face instamta demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, azi am avut proces pt majorare pensie intretinere pt fiica mea, tatal fiicei mele nu s-a prezentat,el locuind la Londra si lucreaza acolo.Prolema ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de la parinte care lucreaza in extern octaviana_26 octaviana_26 BUNA ZIUA, Sunt divortata cu copil minor. Prin hotarare judecatoreasca, definitiva si irevocabila, mi-a fost incredintat minorul spre crestere si educare, cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- debitorul lucreaza in strainatate ionalex ionalex buna seara.am si eu o prb legata de pensia alimentara si drepturile unui minor.am trait in concubinaj cu tatal minorului din 2005.el a plecat in strainatate la ... (vezi toată discuția)