Doresc sa stiu ce indatoriri am fata de angajatii care presteaza munca in alta tara? In afara de diurna, ce trebuie sa mai stiu(fac) pt. ei, d.p.d.v. a legislatiei muncii
Salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil.
si in rest? la capitolul relatii de munca, acte la dosarul lui?
are voie la 60 zile delegatie si cu aprobarea lui se pot prelungi inca cu inca 60 zile.
Acestea zile trebuie sa fie consecutive, sau sa nu depaseasca 120 zile lucratoare in cele 52 de saptamani din an?
Delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile calendaristice in 12 luni si se poate prelungi pentru perioade succesive de maximum 60 de zile calendaristice, numai cu acordul salariatului.
Diurna
ciorel
Daca perioada deplasarii in spatiul intracomunitar depaseste 7 zile si ajunge la 90 zile calendaristice consecutive cum se calculeaza diurna si daca este ... (vezi toată discuția)
Delegare sau detasare
jonny_6
Am o dilema in legatura cu deplasarea soferilor angajati la o firma de transport in Romania , in spatiul Uniunii Europene pe perioade de aproximativ 90 zile ... (vezi toată discuția)