avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Necesitate contract pentru servicii de asistenta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Necesitate contract pentru servicii de asistenta juridica?

Buna ziua,

In calitate de SRL, de la ce valoare trebuie incheiat un contract pentru Servicii de asistenta juridica? In alte cuvinte, de la ce valorea am nevoie si de contract pe langa factura?

Multumesc,
O zi buna,
Ionut
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:38, 28 Noiembrie 2018
Sunteti avocat?
Doar avocații pot acorda asistență juridică.
eu sunt clientul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca in contract se detaliaza toate obigatiile parilor pentru a nu se spune ulterior ca asa si pe dincolo. De la orice valoare.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati si societatile de consultanta? Iulian81 Iulian81 Imi scapa urmatoarea situatie: un avocat doreste sa se angajeze la o firma(SRL) de consultanta in management si afaceri sau o firma ar avea nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Factura storno claudia_petre claudia_petre Buna ziua. A trebuit sa platesc inapoi o parte dintr-o suma incasata pe un contract. Am facut o factura storno cu suma respectiva iar la valoarea totala ... (vezi toată discuția)
Asistentul in brokeraj de asigurari rcapretieftin rcapretieftin Intrebarea, mea este urmatoarea: - societate asistent in brokeraj \\" x srl\\" , incaseaza pt un contract de asigurare Rca 10 lei (se emite, de ex, chitanta ... (vezi toată discuția)