avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tura de 12/36 noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tura de 12/36 noapte

Angajatorul a schimbat programul de la 8 ore la 12,/36 tura de noapte pe o perioadă de 3 lumi, fara sa acorde doua zile libere conform codului muncii, este legal ce face?, Și perioada este legala. In contractul de munca nu stipulează așa ceva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 14 Decembrie 2018
Schimbare a fost efectuata prin act aditional la c.i.m. ?

Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de munca Andra Alexa Andra Alexa Bună ziua!angajatorul mi-a schimbat programul de la 8/40 pe săptămână cu 48 ore repaus săptămânal la program 12/36 pe toată perioada stării de ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru in codul muncii iliada iliada Buna seara.eu lucrez pe un program de full 12 cu 24 si 12 cu 48 ore libere iar in timpul liber am un program de part-time de 30 ore pe saptamana la un ... (vezi toată discuția)
Sef ierarhic abuziv tudorsad tudorsad Buna ziua, Am un sef care are un comportament abuziv fata de mine, nerespectand Regulamentul Intern si nici contractul de munca. Exemple: Se ... (vezi toată discuția)