avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua,as dori sa stiu daca fratii nu se prezinta la deschiderea succesiuni vor mai avea drept de mostenitorii.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionela1965 , utilizator 18:47, 28 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu se prezintă la notar, nu se va dezbate nicio succesiune, fiind nevoit să apelați la o acțiune în instanță cu acest obiect.

Multumesc pt raspuns.
Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Dacă nu se prezintă la notar, nu se va dezbate nicio succesiune, fiind nevoit să apelați la o acțiune în instanță cu acest obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moşterire cu frați care nu se înteleg asupra împarțirii bunurilor anca4d anca4d Bună ziua, Vă rog să mă îndumați cu paşii de urmat pentru următoare problemă: Ultimul părinte decedat în 2018. Sunt 4 copiii moştenitori. ... (vezi toată discuția)
Succesiune Lacd Lacd 5 frati mostenesc in 1997, dupa moartea parintilor, terenuri agricole, paduri, livezi, casa parinteasca.....Nici pana la aceasta ora nu au impartit bunurile ... (vezi toată discuția)
Succesiune Popescu Nadia Popescu Nadia buna seara. am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 12 ani tatal meu a decedat. Mama nu a facut succesinea ci acum cand ne-am decis ... (vezi toată discuția)