avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ CONCUBINAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ CONCUBINAJ

MA NUMESC OTILIA MANOLACHE, AM 27 ANI SI AM LOCUIT IMPREUNA CU UN BARBAT TIMP DE 5 ANI IN CONCUBINAJ. IN ACEASTA PERIOADA AM ACHIZITIONAT O CASA SI UN TEREN PE NUMELE LUI SI MAI MULTE BUNURI PE NUMELE AMANDORURA. IN CEEA CE PRIVESTE BUNURILE UNELE M-I LE-AM LUAT DAR AU MAI RAMAS SI LA EL. VREAU SA STIU DACA AM VREUN DREPT ASUPRA CASEI SI TERENULUI.MENTIONEZ CA EL NU ARE SI NU A AVUT CARTE DE MUNCA SAU ACTE CARE SA ATESTE VENITURILE IN ACEASTA PERIOADA. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: dianab2000 , utilizator 14:05, 17 Mai 2006
CDOBRE ARE DREPTATE. Bunul se va imparti in functie de contributia fiecaruia indiferent pe numele cui s-a cumparat. Fiind vorba despre constatatrea unei situatii de fapt dovada se poate face cu orice mijloc de proba inclusiv cu martori martori. Practic va aflati in situatia a 2 copropietari. Luati un av. cu experienta pe aceste spete. SIGUR AVETI CASTIG DE CAUZA.
nu stiu daca nu imi scapa mie ceva...dar, daca cele doua imobile, casa si terenul, sunt luate pe numele lui, de unde si pana unde sa aveti drept asupra lor? de ce nu ati incheiat contractul pe numele amandurora? eu cred ca de fapt el a cumparat casa si terenul si nu mi se pare drept sa trebuiasca sa le imparta. daca ar fi fost vb de o contributie egala, nu cred ca ar fi fost trecut ca prorpietar numai el. a platit cumva pretul cu vreun credit luat pe numele dumneavoastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile concubinilor dandanaua dandanaua El si ea au trait impreuna intr-o casa vreo 12 ani, timp in care, \"cot la cot\" au muncit (ambii au avut serviciu), au renovat, au modernizat, au cumparat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.pe scurt.am avut o relatie cu o persoana 8 ani.nu am ... Ioana.Gabriela Ioana.Gabriela Buna ziua.Pe scurt.Am avut o relatie cu o persoana 8 ani.Nu am fost casatoriti ci doar logoditi in biserica..el a decedat in luna septembrie anul acesta.Are 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire concubina?? raduonline raduonline Salut am o nelamurire. Daca am trait in concubinaj cu o doamna vreo zece ani am si un copil de la ea, dupa care m-am despartit de ea. Am cunoscut o alta femeie ... (vezi toată discuția)