avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

Pot desface CIM cu art. 55/b, daca este in perioada de proba? sau e correct doar 31/3? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 29 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Cred ca este ok si cu art. 55, lit. b, la celalalt articul spune ca se "poate", nu ca este obligatoriu...
este corect in ambele cazuri, dar fiind perioada de proba e mai simplu cu notificare!
Asa cred si eu! Multumesc mult!

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Cred ca este ok si cu art. 55, lit. b, la celalalt articul spune ca se "poate", nu ca este obligatoriu...

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine cu art.31 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare potarnichegalbena potarnichegalbena Buna seara Daca eu sunt in perioada de proba si am depus cererea de lichidare, e corect ca am primit decizia de lichidare intocmita in baza articolului 55 ... (vezi toată discuția)
Notificare perioada de proba alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Subiect: Notificare perioada de proba In cazul in care salariatul este inca in perioada de proba si doreste sa inceteze raporturile cu societateadaca vine si ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim in perioada de proba PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua, Este ok daca incetez un CIM care este inca in perioada de proba, cu art. 55 alin. b? Multumesc (vezi toată discuția)