avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea CIM in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea CIM in perioada de proba

Buna ziua,
Este ok daca incetez un CIM care este inca in perioada de proba, cu art. 55 alin. b?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 2 Decembrie 2019
Nu ...corect ar fi art.31 alin.3 C.mun.

Art,55 lit.b C.mun. il puteti folosi numai daca exista o solicitare din partea salariatului de incetare a c.i.m. cu acordul partilor si nu pe durata perioadei de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in perioada de proba anymaryh anymaryh Buna ziua! Daca ma puteti ajuta, va rog, la un salariat care are contract pe perioada nedeterminata, perioada de proba de 90 zile calendaristice, si imi ... (vezi toată discuția)
Lichidare potarnichegalbena potarnichegalbena Buna seara Daca eu sunt in perioada de proba si am depus cererea de lichidare, e corect ca am primit decizia de lichidare intocmita in baza articolului 55 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de munca Alexxa2 Alexxa2 Buna ziua. Am si eu o mica nedumerire in a rezolva o situatie. La firma unde lucrez, un domn a fost angajat pe perioada determinata de 3 luni, cu perioada de ... (vezi toată discuția)