avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calculare zile concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calculare zile concediu

Buna ziua. Am și eu o întrebare. Sun angajat la stat, lucrez in ture si am 32 zile de concediu de odihna. ( ca se calculează și sâmbătă și duminica ) Am ceva probleme cu orele lucrate pe luna( tot îmi scoate șeful ore in minus) și vreau sa va întreb cum se calculează aceste ore. Sa va dau un exemplu. Eu îmi iau concediu de odihna in luna Decembrie din 1-16, din aceste zile, 6 le prind in wekeend. Vin la servici si văd ca șeful îmi mai pune pe restul zilelor din luna ture de 80 ore. La întrebarea ca “nu ies prea multe ore in luna respectiva?” El spune ca nu! Ca doar 10 zile le-am prins in zile lucrătoare, restul de sâmbătă-duminica nu se iau in calcul. Acum întreb și eu! La ce îmi mai iau 16 zile de concediu dacă vin la serviciu și trebuie sa recuperez ore? Cum se calculează aceste zile conform legii? Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
jimmy87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 29 Noiembrie 2018
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza zilele de lucru daca am avut si concediu de odihna dav33 dav33 daca luam in calcul doar luna octombrie, care are 23 de zile lucratoare. eu lucrez in ture deci daca tura mea e sambata sau duminica lucrez, am avut 10 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă Pascu Lidia Pascu Lidia Buna seara! Daca lucrez in tura de 3 cu 3 si este inclus si weekend.ul in tura de munca, cum pot sa imi iau concediu de odihna?Se calculeaza concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in funcție de orele lucrate.buna ziua,dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna ziua! Sper că este ok categoria in care întreb. Dacă m-ați putea ajuta cu un răspuns, va rog. Sunt angajata de la sfârșitul lunii ianuarie , ... (vezi toată discuția)