avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie

Am inceput sa renovez si bineinteles vecinii mi-au pus bete in roate.Apartamentul este modificat si are extindere cu acte in regula,proiect,autorizatie etc facute de fostii proprietari,deci eu asa l-am cumparat.Cand m-am apucat de renovat,firma respectiva mi-a spus ca nu am nevoie de autorizatie sa dau peretii de rigips jos si sa pun altii,pentru ca ei nu modifica nimic,structura si locul si latimea va fi aceeasi.Bineinteles ca am ajuns din cauza unor sesizari,la politie,iar acestia urmeaza sa vina in constatare.Intrebarea este:ai nevoie de autorizatie daca reconstruiesti unii pereti de rigips(pereti care au fost contruiti cu autorizatie de fostii proprietari si pe care eu vreau doar sa-i reinnoiesc?)
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 20:37, 30 Noiembrie 2018
Intrebati in sectiunea "Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii" -> www.avocatnet.ro/forum/26/Co...
Problema dvs n-are legatura cu asociatiile de proprietari.

Pe de alta parte, nu pricep ce problema aveti, Un perete de gips carton se reface in cateva ore, deci la o eventuala vizita a politiei in constructii veti avea peretii cum au fost in schita apartamentului la cumparare.
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2018
CipM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare pereti despartitori la bloc fara autorizatie. Caramitru Caramitru \"Deoarece am fost sesizati asupra faptului ca ati executat lucrari de constructii in apartamentul , stituat la etajul, al blocului din ... va solicitam sa va ... (vezi toată discuția)
Modificari interioare la apartament lazindaliborca lazindaliborca Buna,as vrea sa renovez apartamentul,aici intra desfiintarea/demolarea a 10-15 cm din unul dintre zidurile de rezistenta a blocului,demolarea si constructia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am achiziționat recent un apartament într-un bloc ... GifsTV GifsTV Bună ziua, Am achiziționat recent un apartament într-un bloc construit în 1974. Rețeaua electrică veche (din aluminiu) este într-o stare avansată de ... (vezi toată discuția)