avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obligaţii judiciare.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obligaţii judiciare.

Am o nelămurire în legătură cu posibila adoptare a unei ordonanţe de graţiere şi amnistie despre care se vorbeşte în spaţiul public. Concret, pentru cineva care are o peseapsă de un an cu suspendare şi doi ani supraveghere această ordonanţă înlătură atât efectuarea perioadei de supraveghere cât şi obligaţia de plată a cheltuielilor de judecată şi din ce moment se constată reabilitarea ?
Mulţumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2018
Nelu Varga, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 12:26, 30 Noiembrie 2018
Nu va mai imbatati cu apa rece. Nu va fi nicio ordonanta de gratiere sau amnistie. E doar propaganda ieftina marca PSD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efect asupra cazierului judiciar statemar28 statemar28 Buna ziua, Va multumesc daca va luati timp sa cititi si sa ma ajutati in problema mea. ..Am cazier judiciar,iar acest lucru imi afecteaza enorm viata in toate ... (vezi toată discuția)
Gratiere-dosare pe rol oltul oltul daca intervine gratierea voi fi eliberati cei condamnati definitiv la inchisoare? ce se intampla cu dosare pe rol? nimic (vezi toată discuția)
Reabilitarea pedepsei aplicate neluvot2008 neluvot2008 Buna ziua!Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza pentru o reabilitare in cazul incheierii perioadei de supraveghere pentru o pedeapsa cu suspendare.As dori ... (vezi toată discuția)