avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dovada de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dovada de plata

Buna ziua,
As dori sa stiu in cazul in care s a achitat o suma unei persoane,s a facut o "dovada de plata",scrisa de mana,semnata de ambele parti si un martor(fiul celui care a achitat) suma. Poate fi considerata ca dovada in cazul unei situatii in care cel care a primit suma nu ar recunoaste si ar cere acea suma din nou?(pe cale judecatoreasca sau altfel)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:00, 30 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineinteles, daca s-a consemnat clar suma si s-a semnat, are valoarea unei veritabile chitante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator rau platnic sosow sosow Buna seara Sunt nou pe acest site si as dori daca se poate cateva solutii pebtru rezolvarea unei probleme; Am vandut un apartament unei persoane , care l-a ... (vezi toată discuția)
Pot repara greseala ? ContSters382135 ContSters382135 Am achitat o suma de bani unui vinzator ( o ruda ) , in vederea cumpararii unui teren . A primit banii , dupa care cind am facut chitanta de mina a recunoscut ... (vezi toată discuția)
Altercatie fara martori Thcuh Thcuh In data de 01.01.2013, prietenul meu a avut o altercatie cu mai multi indivizi la care am participat si eu si am sarit in ajutorul lui. Ei erau cinci iar noi ... (vezi toată discuția)