avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spațiul comun in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spațiul comun in bloc

Sunt Ciprian și vreau sa va întreb ce ar trebui sa fac la următoarea inconveniente Eu m-a duc dimineața la ora 7-30 la servici și m-a întorc la ora 18-00 când am venit in aceasta seara am fost așteptat la intrarea in bloc de un echipaj de poliție care îmi spun ca eu as fi spart rotile la bicicletele unui vecin eu nu am fost acasă după cum au văzut și cei doi agenți . Ei țin bicicletele in bloc și eu ii mai puneam sa facă curățenie și probabil cred ca eu le-am spart rotile dar repet n-am fost acasă .. ce as putea face
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:43, 30 Noiembrie 2018
Reclamantii au obligatia sa probeze acuzele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal-avertisment. nelamuriri fiberdani fiberdani Salut, imi cer scuze pentru acest lung set de povesti. Pentru cine are rabdare pana la final...: Duminica noaptea spre luni m-am lasat dus de val la cateva ... (vezi toată discuția)
Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)
Blocarea rotilor insotita de avertisment pentru care trebuie platit robert1989 robert1989 Buna ziua . Am o problema mai ciudata si as avea nevoie de cateva sfaturi din partea unor persoane care cunosc si inteleg legislatia mai bine decat o inteleg ... (vezi toată discuția)