avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... delir senzitiv de relatie si discernămîntul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

delir senzitiv de relatie si discernămîntul

Buna seara! Mama a fost internată involuntar la psihiatrie după apel la 112 de către vecini. Aceștia au fost deranjați din cauza faptului ca mama i-a învinuit ca ii intra in casa sa ii puna farmece , sa ii folosească sau sa ii ia din lucruri. Mama locuieste la etajul 4(ultimul etaj al blocului acoperit), are sistem antiefractie instalat de o firma de securitate. Echipajul de Politie i-a dat amenda. Diagnosticul pus "delir senzitiv de relatie". Este evident ca era in delir atunci cand isi invinuia vecinii. Putem contesta cu sanse de succes acest proces verbal de sancționate ? Cat de anevoiasa este aceasta contestatie pana la solutionare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: badiumaria , utilizator 23:14, 2 Decembrie 2018
Daca nu avea discernământ si contestati puteți câștiga procesul.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am ingrijit-o pe bunica mea in varsta de 91 de ani ... pau_la pau_la Buna ziua, am ingrijit-o pe bunica mea in varsta de 91 de ani si am facut un contract de intretinere anul trecut, prin care ne-a lasat casa in totalitate mie ... (vezi toată discuția)
Amendat prin apelul de urgenþã 112 - plângere contravenþionalã dalecsandu dalecsandu Buna seara ! Apelez la d-vs ,sa ma invatati cum sa procedez si daca as avea castig de cauza sa anulez acel proces verbal de contraventie Am sunat la 112 ... (vezi toată discuția)
Un vecin mi-a amenintat mama. cum procedez? vymana vymana Mama locuieste singura int-o comuna situata la jumatatea drumului intre 2 orase. Acum locuieste singura, deoarece tatal meu a decedat acum 5 luni. Peste drum ... (vezi toată discuția)