avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... I.i sau p.f
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

I.i sau p.f

Ca maseur,in pensie boala gradul 3 care ar fi mai indicat in acest caz ,p.f.a sau i.i?I.i. pe norma de venit se poate in contextul in care as mai dori sa adaug mai multe coduri caen?Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2018
lady34, utilizator
Cel mai recent răspuns: lady34 , utilizator 16:20, 3 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O I.I. dar nu pe norma de venit daca doriti sa desfasurati de exemplu activitati pe doua coduri caen caci se vor aduna normele.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen pfa anca_ro anca_ro Am depus actele la reg. com. pt PFA. Scopul meu a fost sa am dreptul sa desfasor mai multe activitati cu timpul, dar deocamdata sa platesc pentru (norma de ... (vezi toată discuția)
Pfa - trecerea la norma de venit - 6201 vs. 6202 manutmu manutmu Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare si functionare pfa ana12345 ana12345 Buna seara, Am sa expun intai situatia si abia apoi am sa lansez cateva intrebari. Situatia este urmatoarea - in momentul de fata sunt angajat cu CM intr-o ... (vezi toată discuția)