avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Costuri taxe notariale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Costuri taxe notariale

Cat costa in total, aproximativ bineinteles, toate documentele incheiate la notarul public la cumpararea unui apartament in valoare de 50.000 Euro achizitionat prin programul ,,Prima Casa,,(contract v/c, intabulare, contractul de credit, ipoteca, etc.).Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihalache70 , utilizator 12:39, 15 Noiembrie 2009
Veti avea un raspuns avizat , putand alege in cunostinta de cauza, dupa ce veti merge personal la mai multi notari si ii veti ruga sa va fac un calcul; diferentele rezulta, in principal, de la onorariul perceput de fiecare notar, de aceea e necesara negocierea directa.
Rugamintea de apreciere a costului notarial a fost orientativa...Daca poate aprecia cineva in cunostinta de cauza va rog frumos ... Va multumesc !
Nimeni nu stie cu aproximatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achizitionat 2 garsoniere pe numele meu, la contractul vc ... dayana7 dayana7 Am achizitionat 2 garsoniere pe numele meu, la contractul VC platesc onorariul notarial ( plus intabularea) pt fiecare in parte sau doar unul singur? ... (vezi toată discuția)
Cat ma costa actele pt un apartament popamaryi popamaryi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu : cat ma costa actele unui apartament de 40mp decomandat confort2,in drumul taberei,de 35000 e. cat ma costa ca si ... (vezi toată discuția)
Partaj pojogaana pojogaana Cat costa partajul la notar in Germania. (vezi toată discuția)