avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

Bună ziua eu am divorțat în 10 10 2018 și am primit sentința mai am 10 zile pn trece termenul de 30 de zile de la comunicare pot merge mai repede de 30 de zile pt ca imi trebuie sa fac buletinul din nou și sa văd dacă mio face definitiva și irevocabila Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:54, 3 Decembrie 2018
Buna ziua!
Trebuie sa asteptati cele 30 de zile de la comunicarea hotararii pentru a deveni definitiva, daca in dispozitiv asa este mentionat. Mai mult decat atat, trebuie ca partea adversa sa nu declare apel in acest termen.
Mergeți după 32 de zile cel mai sigur.
Si soțului trebuie să îi fie comunicată hotărârea si pot fi date diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila definitiva si irevocabila cristina/BZ cristina/BZ La 8 decembrie 2009 am primit sentinta civila. In cazul in care partea adversa nu inainteaza recurs doresc sa cunosc data cand pot sa obtin documentul care ... (vezi toată discuția)
Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)