avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Inchiderea balconului prin programul de reabilitare
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Inchiderea balconului prin programul de reabilitare

Buna ziua,
Blocul in care detin un apartement in sectorul 1 Bucuresti a intrat in programul de reabilitare termica, Balconul meu este deschis.. iar in partea de jos a balcunului este jumatate zid din proiectul blocului si jumatate zidita cu caramida bca de fostii propietari... acum cei de la reabilitare doresc sa darame acea jumatate din bca si sa faca o structura metalica acoperita din placi de ciment ( gen placi de rigips), eu nu doresc acest lucru,,, doresc ca balcunul sa fie inchis pe acel zid din bca .
Intreabarea mea este daca sunt obligat sa daram acel zid si daca sunt obligat sa permit accesul in locuinta muncitorilor sa faca lucrarea.
Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
vizitator_buc, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:00, 3 Decembrie 2018
Reabilitatrea blocului se face in baza unui proiect care se incadreaza intr-un certificat de urbanism. Se incearca ca toate apartamentele plus balcoanele sa arate la fel.
Daca este nevoie pentru lucrare va trebui sa permiteti accesul muncitorilor in balconul apartamentului dvs. pentru a nu bloca actiunea de reabilitare a blocului.
In afara ca aspectul trebuie sa fie unitar,inclusiv structura trebuie sa fie identica pentru a asigura eficienta energetica scontata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

despre balcoane si demolare lor.constructorul sau primaria poate impune la reabilitarea termica ... miteadimitri miteadimitri Constructorul sau primaria poate impune la reabilitarea termica a unui bloc de locuinte demolarea peretilor exteriori ai tuturor balcoanelor fara sa existe o ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2003 am renovat si inchis cu geamuri termopane cele doua balcoane ( unul logie la dormitor si celalalt la sufragerie ). In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Salut! blocul meu e in proces de reabilitare termica, iar recent ... BlaconulMeu BlaconulMeu Salut! Blocul meu e in proces de reabilitare termica, iar recent am intrat intr-un conflict cu echipa de constructie. Acestia doresc sa fie golite ... (vezi toată discuția)