avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Preintampinare la întâmpinare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Preintampinare la întâmpinare

Bună ziua. Va rog să mă ajutați într-o problema de divorț.
În cat timp de la primirea întâmpinarii trebuie depusă preintampinarea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:05, 3 Decembrie 2018
scrie pe prima pagina in x zile de la data primii rii trebuie sa depuneti intampinare.
Dvs o sa primiti cererea de chemare in judecata si anume divortul
Citiţi cu atenţie adresa ce aţi primit-o de la instanţă, acolo scrie câte zile aveţi la dispoziţie pentru răspuns la întâmpinare. Trebuie să fiţi atentă, acum, în răspunsul la întâmpinare, puteţi să cereţi suplimentarea probelor sau precizarea de acţiune, în funcţie de întâmpinarea pârâtului.
Nu exista preintampinare ci raspuns la intampinare.
Raspunsul la întâmpinare se formulează în termen de 10 zile de la data primirii întâmpinării!
Dacă din neglijență nu ați răspuns în cele 10 zile, calificați răspunsul drept note scrise, n-are ce sancțiune să intervină oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare luiza12 luiza12 Buna dimineata! se mai poate depune un raspuns la intampinare intr-un dosar de divort,dupa ce au trecut cele 25 zile? nu s a dat termenul inca,nu am stiut de ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea termenului de depunere a rãspunsului la întâmpinare silviamarin2007 silviamarin2007 Daca nu am depus in 10 zile intampinare la intampinarea institutiei pe care am dat-o in judecata care sunt consecintele? Este obligatorie formularea de catre ... (vezi toată discuția)
In atentia domnilor juristi cu experienta sunt economista si novice in materie de drept.va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina o intampinare? (vezi toată discuția)