avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Info concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Info concediu creștere copil

Buna ziua! Daca am cele 12 luni pentru concediu creștere copil din doua contracte de munca mai pot beneficia de acest concediu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:57, 8 Decembrie 2018
Daca in perioada iulie 2017 - iunie 2019, aveti minim 12 luni din care aveti realizate venituri supuse impozitului pe venit, atunbci veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
30.04.2018 -22.10.2018este primul
02.12.2018 al doilea și este pe perioada nedeterminata
Nu reies 12 luni din ce ati postat dvs....?!
Deci cele 12 luni nu e imperios necesar sa fie consecutive
Nu este obligatoriu sa fie consecutive, ci si succesive .

Norme de aplicare a OUG 111/2010
art,4
....
(4) Constituirea perioadei prevăzute la art. 2 alin. (1) din ordonanța de urgență se stabilește, după cum urmează:
a) din 12 luni consecutive, în cazul în care în această perioadă se realizează fără întrerupere venituri supuse impozitului și/sau se înregistrează una sau mai multe dintre situațiile prevăzute la art. 2 alin. (5) din ordonanța de urgență;

b) din 12 luni succesive, în care sunt îndeplinite condițiile de acordare, în cazul în care în perioada de 2 ani realizarea veniturilor supuse impozitului și/sau înregistrarea uneia sau mai multora dintre situațiile prevăzute la art. 2 alin. (5) din ordonanța de urgență s-au produs cu întreruperi.
...

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Magdalen1 Magdalen1 Bună seara! Am întrerupere de aprox 30 zile între locul anterior de munca și cel actual. M-am reangajat pe 20 mai 2019.in august am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
pentru a lua indemnizație ... Gabriela mka Gabriela mka Bună! Ma poate ajuta cineva cu un răspuns? Pentru a lua indemnizație de creștere a copilului cum trebuie sa am lucrat? Urmează sa nasc în iunie, pana ... (vezi toată discuția)