avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Info concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Info concediu creștere copil

Buna ziua! Daca am cele 12 luni pentru concediu creștere copil din doua contracte de munca mai pot beneficia de acest concediu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:57, 8 Decembrie 2018
Cand urmeaza sa nasteti sau ati nascut?
A precizat , data nasterii ..

Pantelimon Georgiana a scris:

...Copilul urmând să se nască pe 30.06.2019. .......

Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
N-am fost atent, scuze. Atunci, daca v.a munci pana la data nesteri copilului se poate incadra pentru a primi aceasta indemnizatie, corect?
Corect ... dar poate a mai lucrat si inainte ..
Imi cer scuze ca intervin ,dar și eu am o problema asemănătoare. Urmeaza sa nasc în până în 20 iunie 2019. Eu am lucrat din 09.12.2016-09.05.2018 . Am facut o pauza de 3 luni ,iar acum sunt angajată la noul loc de munca din 24 iulie 2018 pe perioada nedeterminată. Credeti ca beneficiez? Multumesc mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2018
Alesiaana, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Magdalen1 Magdalen1 Bună seara! Am întrerupere de aprox 30 zile între locul anterior de munca și cel actual. M-am reangajat pe 20 mai 2019.in august am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se calculraza indemnizatia crestere copil in aceasta situatie? Lya Mary Lya Mary Buna ziua, Urmeaza sa nasc luna urmatoare, iar ultimele 5 luni nu am mai lucrat. Pot beneficia de indemnizatie , tinand cont ca ,in afara de cele 5 luni ,am ... (vezi toată discuția)