avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de munca cu 4 ore
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de munca cu 4 ore

buna,pensionar militar poate fi incadrat cu 4 ore ?in privat.Contributiile ce trebuiesc platite sunt dupa cele 4 ore sau pt.8 ore?
Cel mai recent răspuns: dienusa , utilizator 15:58, 3 Decembrie 2018
O persoana pensionar militar poate fi incadrat cu 4 ore/8 ore etc., in sectorul privat.
multumesc mult,este incadrat cu 8 ore,vrea sa lucreze cu 4 ore ,i s-a spus ca angajatorul trebuie sa plateasca ca pentru 8 ore toate contributiile...e corect asa ceva?anul trecut nu erau obligati sa plateasca contributie la pensie numai optional...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuții neplătite Ionela Claudia Ionela Claudia Bună dimineața. Lucrez la o firmă de croitorie,la prival și este instituție independenta de aproape 5 ani. Am contract de muncă pe 8 ore. În iulie 2016 ... (vezi toată discuția)
Neplata contributie pensie dienusa dienusa va rog mult sa ma ajutati cu o problema,sotul meu este pensionar(fost cadru militar) si in prezent este angajat ca instructor auto cu 4 ore pe zi,este posibil ... (vezi toată discuția)
Impozite angajați asociații de proprietari VICTORIABABOI VICTORIABABOI Buna ziua, as dori sa stiu cum se fac retinerile pentru un salariat care are program normal la privat si 2 ore in cadrul asociatiei de proprietari pe functia ... (vezi toată discuția)