avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Predare de la o firma de administrare asociatie la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Predare de la o firma de administrare asociatie la alta firma

Sunt presedinte la o asociatie de proprietari si firma cu care am avut contract de administrare-inclusiv casierie pana la 1.12 nu vrea sa predea documentele firmei noi pe care o are asociatia. Predarea se face la sediul lor, in prezenta mea dar as prefera ca toata gestiunea sa fie preluata direct de noua firma. Este legal sa interzica prezenta noului administrator la predare si sa faca predarea numai catre presedinte ? Puteti sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce documente trebuie sa-mi predea ? Dosarele lunare sunt la sediul asociatiei de proprietari.
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
Georgeta2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:50, 3 Decembrie 2018
gestiunea trebuie predata comitetului, firma veche de administrare nu are niciun contract cu noua firma. Comitetul poate sa fie asistat de orice speciast, inclusiv de la noua firma. Daca noua firma are ceva obiectii, le va face comitetului dupa ce primeste gestiunea de la comitet, nu de la vechea firma.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este de preferat ca anterior predarii primirii documentelor din partea administratorului persoana juridica,cenzorul/comisia de cenzori sa realizeze raport de activitate al administratorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face predarea-primirea la schimbarea comitetului executiv ModeratorSGES ModeratorSGES La adunarea generala a proprietarilor, s-a ales un alt comitet executiv, dar a ramas acelasi presedinte, acelasi cenzor pe care nu il cunoastem, este angajat ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator a.p. eufortune eufortune in ce consta procedura de predare a unui administrator? ce documente se intocmesc? (vezi toată discuția)
Predare documentatie administratie ialo ialo Buna ziua, In urma cu o luna am trimis notificare cu confirmate de primire catre administratorul blocului in vederea incetarii colaborarii( motivul: greseli ... (vezi toată discuția)