avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar dauna - asigurare locuinta - inundatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar dauna - asigurare locuinta - inundatie

Buna seara,
Incerc sa detaliez cat mai pe scurt:
Sotul meu detine un apartament impreuna cu mama lui (50-50). Tatal lui decedat de doi ani. Anul acesta in martie din pricina unei baterii de bucatarie defecte, cand nu era nimeni acasa, s-a produs o inundatie - apartamentul lui si cel al vecinilor de dedesubt.
Vecinii de mai jos aveau asigurare facultativa la locuinta si au deschis un dosar de dauna.
Astazi a venit o notificare de la asigurator cu suma de plata - notoficarea a venit pe numele socrului meu.
Suma este prea mare pentru prejudiciul facut din punctul nostru de vedere.
Si mai am o nelamurire: cand s-au constatat pagubele, nu trebuia sa fie si sotul de fata? Vecinii mai aveau de exemplu urme pe pereti de la inundatii vechi si nereparate.
Cum se poate contesta sau exista vreo modalitate de a anula/micsora suma de plata?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:54, 3 Decembrie 2018
Reprezentantul asiguratorului detine autoritatea si competenta sa evalueze prejudiciile generate de inundatie
Daca apreciati sumele pretinse netemeinice si nereale,analizati oportunitatea contestarii acestora in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! apartamentul meu a fost inundat din cauza unei baterii ... ABBABBABBA ABBABBABBA Buna ziua! Apartamentul meu a fost inundat din cauza unei baterii stricate de la dus. Ca urmare, toti vecinii pana la parter(etajul 2,1,p) au fost inundati ... (vezi toată discuția)
Inundatie in apartament la bloc Coco22 Coco22 Bună ziua In urmă cu 2 săptămâni vecinul de deasupra ma inundat, nu era acasă asa ca am sunat dna administrator care la sunat pe instalator. Au venit, ... (vezi toată discuția)
Acuzatii nefondate de inundare Monicaluis Monicaluis Buna ziua, locuiesc cu chirie intr-o garsoniera, iar acum doua saptamani vecina de dedesubt a venit la mine reclamand ca am inundat-o. Am chemat o echipa de ... (vezi toată discuția)