avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Buna ziua!mi s a anulat permisul englezesc pt alcool in romania am primit amenda penala,asta insemna ca pot da din nou de permis dupa 6 luni .m am prezentat cu dosarul si nu mi s a dat verde cum ca am permisul englezesc valid primind eu insumi raspuns din uk cum ca ar fi valid.am fost la biroul circulatiei si mi au spus ca pot circula cu permisul uk.sunt oprit la o luna si iau amenda de centura in alt judet.dupa 3 luni de la amenda centurii primesc un plic de la politia rutiera din judetul cu centura in care scrie ca mi s a intocmit dosar penal pt circulatie neavand permis.mi se interzice sa circul si tre sa depun permisul la inspectorat!!!ceva pareri,e strigator la cer,multumesc!
Autoritatile din Romania nu pot anula un permis emis in UK. Permisul se restituie autoritatilor emitente si ei hotarasc ce se intampla.
Aveti raspuns oficial de la autoritatile din UK ca permisul dvs este valid? V-ati adresat cu o solicitare scrisa si aveti raspuns oficial din partea politiei rutiere prin care vi se comunica ca puteti circula cu permisul din UK?
Am primit raspuns oficial din uk cum ca permisul a fost si este valid dar prostia mea a fost ca n am cerut raspuns in scris de la romani.mi au spus de la circulatie ca ot circula fara probleme,uitandu se in baza de date,le am cerut ceva scris dar mi au spus ca am dovada permisul de uk.n am trimis nimic pri posta pentru raspuns.am fost oprit si amendat pt centura dupa o saptamana .dupa doua luni jumatate sm primit comunicare cum ca mi s a intocmit dosar penal conform 335/2 si sunt invitat sa predau permisul.multumesc!!!
Am vre o sansa sau o iau de la capat?am fost azi la acelasi ghiseu de circulatie si s au spalat pe maini rapid,am doar un martor care era cu mine in momentul raspunsului.eu lucrez in anglia in momentul de fata cu permisul valid,trebuie neaparat predat?este valid in uk su eu acolo lucrez!multumesc
In teorie perioada de sase luni expirase,permisul e valid.redobandire nu puteam da asta insemnand detinerea a doua permise cea ce nu se poate.doar nu am dreptul de a conduce anulat pe viata!!!!
Daca vi s-a intocmit dosar penal, trebuie sa va exercitati apararea si sa demontati acuzatiile cu probele pe care le aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere fara sa fiu anuntat edemy edemy am o problema cu permisul de conducere, -momentan locuiesc si lucrez legal in Marea Britanie iar compania unde eu lucrez mi-a solicitat schimbarea permisului ... (vezi toată discuția)
Expirare permis auto Nicusor Micu Nicusor Micu Permisul auto imi expira pe 16.10.2017 .Am facut programare online din 27.09.2017 dar nu am gasit loc liber doar pe 30.10.2017! Am facut fisa medicala si am ... (vezi toată discuția)