avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sentinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sentinta

cum pot obtine sentinta de divort definitiva si irevocabila avand sentinta definitiva prin neapelare
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 22:24, 14 Noiembrie 2009
Faceti o cerere si platiti o taxa de 2 lei si un timbru judiciar de 0,15 bani de la posta. Veti depune si sentinta in original la registratura.
am fost la registratura si mi sa spus ca nu este nevoie avand definitiva prin neapelare .multumesc
Eu nu am inteles care este problema dumneavoastra , avand in vedere faptul ca ati mai deschis un subiect asemanator la www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere sentinta irevocabila mareboys mareboys Am o sentinta de divort cu incredintare de minor pe care,desi am cerut sa se faca mentiunea ,,difinitiva si irevocabila,, nu mi s-a pus decat stampila cu ... (vezi toată discuția)
Definitiva si irevocabila goldfish goldfish cum procedez ca sa obtin pentru o hotarare, sa fie scris pe ea, mentiunea [b]definitiv si irevocabil?[/b] mentionez ca de 1 an nu s-a facut nici apel, nici ... (vezi toată discuția)
Investire sentinta de divort PopaL PopaL Imi puteti spune va rog sentinta de divort trebuie investita ca definitiva? Procedeul si taxele ce trebuie sa le platesc? (vezi toată discuția)